11 juuli 2005

1. sisseastumispäev

Ju-be.

Kell 9 hakkas essee kirjutamine. Valida oli 2 teemat: 1) kaasaegse sõja representatsioon meedias ja 2) mingi ühe kunstiteose analüüs vms. Seda teist nii täpselt ei mäletagi, kuna valisin esimese teema. Jahusin, kui pahapaha on sõda ja G. W. Bush jne ja kuidas fotograafid ja filmimehed seda maailmale kajastavad. Loo moraal oli, et loodetavasti sõjafotod takistavad bušši tagasivalimist :P

Istusin natuke Apollo ramsimaja kohvikus ja natuke lollide mäel pärna all ja lugesin Kunst.ee ajakirja. Jube halb oli olla. Seest keeras. Närvipingest.

Kell 15:15 oli minu ja kahe poisi kompositsioon nr 1 aeg. Toas oli 3 lauda. Iga laua ees 1 fotokas ja kõrval 2 prožektorit. Kolm kompat tuli ehitada: 1) siuke, mis 14 - 16 aastaste poiste tähelepanu tõmbaks, 2) mustvalge - pidi kasutama ainult musti, valgeid või halle asju. (selle keerasin vist untsu, kuna unustasin pool fooni valgeks teha...) 3) juur- ja puuviljadest 'huvitav värvikompa'.

See ülesanne mul vist nii karjuvalt hästi ei läinud... Jube närviline oli olla. Ja palav. Aega oli kõigest 45 minutit. See lendas nigu karrit söönud vares.

Kommentaare ei ole: