16 märts 2005

16. märts

Jeehhuu! Laura sai täna esimest korda elus väljamaalt kirja. Hollandlasest kirjasõber Hans kirjutas nimelt.

Üldiselt väga mitmekülgne päev. Üle tüki aja pidin jälle poole üheksaks kooli ronima. Inka konsultatsiooni. Niiet haigutasin kogu aeg. Midagi erilist konsulteerida polnud. Inglise keele koolieksami koostas see aasta sellise klassi õpetaja, kes oskavad inkat neliteist korda halvemini, kui meie klass. Niiet õpetaja arvas enesekindlalt, et me saame kõik viied. Hea :)

Pärast konsultatsiooni ronisin kaheteistkümnendale korrusele Kristi poole, et siis sealt edasi tema filosoofia loengusse minna. Sain tuttavaks tema toredate kursakaaslastega ja kuulsin jõle huvitavat juttu professori suust. Ta rääkis antiikfilosoofide mõttemaailmast. (Kuidas saab Jumal olla kõikvõimas? Kas ta suudab valada nii raske kirikukella, et ta ei jaksa seda torni tõsta? Kui ta jaksab seda tõsta, ei suuda ta nii rasket kella valada. Ja kui ta ei jaksa, siis ei ole ta ju ka kõikvõimas. Kõiketeadev ei saaks ta ka olla, kuna tal puudub teadmine, mis tunne on olla loll.)

Suutsin pooleteisetunnise loengu lõpuni unega võidelda. Ei jäänd magama :D Ja siis trampisime Krissu kursusega natuke mööda linna, kuni leidsime enam-vähem sobiva kohviku, kus sõime mitmeid päevapraade ja muud nänni. Üldises segaduses toodi meie lauda nii palju praade, et üks jäi justkui üle. Keegi seda endale ei tunnistanud ja nii saigi Krissu tasuta süüa :D

Mööda tänavat kõndides tuli meile vastu suureks üllatuseks Ingrid Aasoja, kes fotokaga sihitult tänavail triivis. Võtsime ta käigu pealt kaasa ja suundusime minu poole.

Vaatasime igast nalja arvutist. Näiteks seda ja seda lk'd.

See on ka huvitav ja ilus võrguajakiri :)

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

Betamag on tõesti lahe :)

[flayah]